Bruna, El Musical

del 12 al 26 de desembre de 2021

Bruna - Petit Romea

1h. 20min.

 Edat recomanada: a partir de 5 anys

Fitxa artística

Idea original i direcció: Mateu Peramiquel i Mar Puig
Text: Mar Puig
Música i lletres: Mateu Peramiquel

Intèrprets: Mariona Lleonart, Vinyet Morral, Bruno Villarreal, Daniel Sucarrats,  Ona Puig, Agnès Font, Laia Pastor, Jana Palet,  Maria Font, Mercè Puig, Neus Salarich,  Montse Puig,  Martina Call, Hannah Pérez, Bernat Carreras, Laia Pellois, Oriol Simó, Ton Carreras, Caterina Palet, Roger Grau i Òscar Rigol.

Coreografies: Ceci Montanyà
Disseny de so: Sergi Torricelli - Litel.cat
Disseny de llums: Marto, Joan Àguila i Dani Antolín
Disseny cartell: Júlia Sala
L’espectacle té música en directe

Piano: Mateu Peramiquel
Percussió: Iñaki de La Linde
Violoncel: Núria Conangla
Producció: WeColorMusic i GATU

Sinopsi

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

Comprar

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com