José K, torturado

del 27 de novembre al 7 de desembre de 2018

josé k torturado off romea teatre barcelona

Espectacle en castellà

1h. 10min.

Fitxa artística

Direcció, dramatúrgia i espai escènic: Carles Alfaro
Actor: Iván Hermes
Espai sonor: José Antonio Gutiérrez
Producció executiva: Moma Teatre
Ajudant de direcció: Vicenta N’Dongo


Disseny gràfic: Andrés Palacio
Assessorament i documentació: Jorge Del Cura


Amb la col·laboració d'Hermes Producciones


 

Llegir més

La premsa ha dit

"La única ambición de José K tiene que venir de aquellos que quieran ver una pequeña joya que reúne a hombres excepcionales ejerciendo su oficio." Rosana Torres El País

Sinopsi

José K. és un terrorista que té la intenció de fer detonar una bomba en una concorreguda plaça. La policia el deté i, davant la manca de temps, el tortura per evitar la massacre. Avalar la tortura en algun cas equival a avalar-la en qualsevol altre... Desconèixer-la no només és convenient, sinó imprescindible.
La qualitat artística d'aquest espectacle no només se sustenta en el debat moral sobre la justificació de la tortura, a més de l'encertada posada en escena i la colpidora interpretació d'Iván Hermes, sinó en el diàleg que elabora sobre la desraó humana. L'escena es transforma en un mirall que retorna al públic un reflex de si mateix, amb el qual s'identifica al llarg d'una reflexió sobre el desajust moral de qualsevol forma d'analfabetisme passional, que ens treu de la nostra letargia existencial. Promou consciències, plantejant fins a quin grau la tortura envileix tot el que toca.

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com