Amor x Amor

el 24 de febrer de 2020

amor por amor al teatre romea de barcelona

Espectacle en català, castellà i anglès

1h. 30min.

Fitxa artística

Música i lletres: Diversos autors
Directora: Alícia Serrat
Direcció musical: Dani Campos

Presentadors: Nacho Encinas i Kyra Shimai

Intèrprets (per ordre alfabètic): Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Jofre Bardagí, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Carme Milan, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas, Carles Torregrossa i més intèrprets pendents de confirmar.

Producció: Marisol González

Amb el suport d'Onyric.

Llegir més

Sinopsi

Després de l'èxit de les tres edicions anteriors, el concert solidari únic i irrepetible AMOR x AMOR torna a Barcelona per quart any consecutiu per oferir amor a aquells que més ho necessiten. Un concert de cançons d’amor amb més de 20 artistes a escena. Els beneficis aniran destinats a l'Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, entitat sense afany de lucre que presta assistència a la gent gran.

Aquest any el repertori estarà integrat per cançons clàssiques d'amor de la dècada dels 80. Així s'escoltaran temes de Tina Turner, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Joaquín Sabina o Mecano, entre d’altres; artistes i bandes que formen part de la banda sonora de les nostres vides. Un concert eclèctic que, com sempre, tindrà un fil d’unió: l’AMOR.

No et perdis l’esdeveniment anual que transforma l’AMOR que se celebra a Sant Valentí el mes de febrer en un AMOR global.

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com