Alícia al país de les meravelles

del 20 al 27 de gener de 2019

alícia al país de les meravelles teatre petit romea barcelona

Espectacle en català

1h. 10min.

 Edat recomanada: A partir de 4 anys

Fitxa artística

Autora: Marta Buchaca
Direcció: Jordi Andújar
Repartiment: Jordi Llordella-Joan Codina, Júlia Bonjoch-Xuel Díaz, Marc Pujol-Albert Mora i Queralt Albinyana-Cristina Murillo
Producció: Viu el Teatre

La premsa ha dit

"Sospito que aquesta Alícia és un dels millors espectacles familiars que he vist aquesta temporada, i que la meva filla pensa el mateix."
Victor Giralt Recomana.cat
"Un texto divertido con más de una capa de lectura, unas canciones bien trabajadas; unas interpretaciones que llegan al niño sin expulsar al padre, y una inteligente escenografía."
Imma Muñoz El Periódico
"L’espectacle compta amb un suport tècnic i digital d’animació que li atorga una gran vivesa i fa que no perdi en cap moment el ritme."
Andreu Sotorra Clip de Teatre
"La mirada de Buchaca contemporanitza el conte i, es més, el dota d’un punt de controvèrsia, sense renunciar a la fantasia ni a la música." Jordi Bordes El Punt-Avui

Sinopsi

El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Ho aconseguirà? Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses. Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin sobre l’ús coherent del mòbil. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.


Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com